16.08.2015

Ce melodii se potrivesc cu canicula de afara

Asfaltul se topeste sub picioarele noastre. De fiecare data cand intram in masina ne gandim daca vom putem respira inauntru. Nu putem sa mergem mai mult de trei statii cu autobuzul, pentru ca ne doboara transpiratia altora. 

Canicula nu ne lasa sa dormim noaptea, ne alunga la mare sau la munte si ne goleste buzunarele pentru ca poftim prea des la bere rece.

Dar cum muzica e un bun prieten in orice situatii, m-am gandit sa va amintesc de cateva piese care merg "ca unse" pe vremea asta calduroasa. Daca tot transpiram, macar sa o facem dansand.

Foto: Imgflip.com/Facebook Connect-R
Nelly - Hot in Herre: Ce ai vrea sa faci cand te afli la un party, iar atmosfera devine din ce in ce mai incinsa? Toata lumea incepe sa se dezbrace pe un beat numa' bun de dat din fund. Cam asta se intampla in clipul asta. Gelosi?

   
Snoop Dogg - Drop It Like It's Hot ft. Pharrell Williams: Nu stiu daca piesa asta o sa se invecheasca vreodata pentru mine. Noi o punem la fiecare petrecere.


  Demi Lovato - Cool for the Summer: Revenim in actualitate cu un cantec electro-rock, care te face sa dai din cap pana ametesti.

   

 The Underdog Project - Summer Jam: Un cantec dance, clasic, de vara. Imi amintesc ca ma uitam la clip cand eram mic si visam sa petrec verile in Ibiza sau Tenerife.

   

  Jordin Sparks - No Air: Stii senzatia aia cand e atat de cald incat simti ca nu poti sa respiri? Sau ti se taie respiratia cand pe langa tine trece cel sau cea pe care ai pus ochii? Ori cand stai prea mul sub apa si te grabesti sa iesi la suprafata?

   

  Usher - Burn: Tu cum o "arzi" vara asta?

   

  Pussycat Dolls - Don't Cha: Fetele astea canta ceva de genul "nu ai vrea ca prietena ta sa fie la fel de hot ca mine?"

   

  Beyonce - Naughty Girl: Si ca tot veni vorba de fete obraznice... Ce ai face daca Beyonce ar veni la tine si ti-ar spune ca ar vrea sa faceti "nazbatii" impreuna?

   

  Shakira - Hips don't lie: Da, soldurile nu mint niciodata.

   

  Justin Timberlake - Summer Love: Iubirea de-o vara e nasoala? JT zice ca nu. Voi ce parere aveti?

   

  Lana Del Rey - Summertime Sadness:  Daca esti trist ca vara e pe sfarsite, Lana te intelege perfect.

   

  Lil Kim ft. 50 Cent - Magic Stick: Hai sa ne mai infierbantam putin...

   

  Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella: ... si apoi sa na racorim in ploaie.

   

  Mungo Jerry - In The Summertime : In final, va las cu o piesa clasica. Dance your shoes off!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...