14.01.2015

Ziua Izabellei: Cine, ce, unde, cum, cand (Foto amuzant)

Probabil ca sunt ultimul care a aflat de ”Ziua Izabellei”. A, nici voi nu stiti care e treaba? Mie mi-a starnit curiozitatea ieri, cand multi prieteni de pe Facebook postau pe pagina unui eveniment care se numeste fix asa.

Si pentru ca am aflat prea tarziu, probabil voi fi obligat sa aduc un sac de lamaie pentru mahmurii care se vor destrabala la petrecerea anului din Romania... :(

Lasand gluma la o parte, treaba sta cam asa: doua fete cucuiete din Constanta, Iza si Sara, si-au facut profil de Facebook, desi nu au inca 16 ani, varsta la care teoretic reteaua sociala iti da voie sa iti faci profil.


Si pentru ca nu stiau cu ce se mananca, atunci cand fetele au completat ziua de nastere, au publicat informatia sub forma unui eveniment.

Si asa a aparut ”Ziua Izabellei !! <3”.

Mai mult, adolescenta a anuntat ca ziua ei are loc pe 14 martie, la ea acasa, insa in loc sa isi invite prietenii apropiati, a apasat butonul ”Invite all”. Vestea s-a raspandit cu viteza luminii pe Facebook, iar in prezent, peste 119.000 de persoane au confirmat ca participa la eveniment.

Nu va ganditi ca va fi cea mai mare adunare din tara (ce Liberty Parade, ce meciuri de fotbal?!). De fapt, Ziua Izabellei a devenit cea mai noua sursa de glume pentru internauti.

Un tanar a creat si un joc, numit Izabella Run, pe care sustine ca l-a creat in doar 8 ore. Il puteti descarca de AICI.

Iata cateva dintre cele mai amuzante chestii:













Si, binevoitori din fire, fanii Izabellei i-au facut si pagina de Facebook: Ziua Izabellei Official. Bineinteles, exista si Cine naiba-i Izabella si alte conturi similare.

Morala este ca romanul gaseste sursa de amuzament in orice. :-)

Radem, glumim, insa mi-ar placea sa vad o asemenea desfasurare de forte si cu alte ocazii, poate mai constructive.

La final, va las cu balada Radio Zu dedicata Izabellei.


Post by Radio ZU.

Daca ti-a placut acest articol, poti sa dai like paginii Dreaming Jukebox de pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...