17.01.2015

Muzica noua: De la Antonia si Maroon 5 la JerryCo si Tove Lo

”Muzica noua” este o rubrica in care voi impartasi cu voi piesele si videoclipurile pe care le descopar (si imi plac, evident) pe parcursul unei saptamani. Voi face update de fiecare data cand voi da peste ceva care imi atrage atentia. Schimbul de pareri este incurajat, asa ca va invit sa comentati la finalul acestui articol sau pe Facebook.



Maroon 5 - Sugar

Da, Adam Levine&co, puteti sa imi faceti o surpriza la nunta si sa veniti neinvitati. Nu m-as supara deloc sa cantati piesa ”Sugar”, e perfecta pentru asemenea ocazii. :-)



JerryCo feat. Adda - Absent nemotivat

"Toti tatii au fost fii, multi fii devin tati, insa unii au uitat ce-au fost, iar celorlalti n-are cine să le explice ce vor fi."

   

Tove Lo - Talking Body 

Dupa ce ne-a cucerit cu ”Habits (Stay High)”, suedeza Tove Lo ne incanta cu o noua piesa, numita ”Talking Body”.

Nu e atat de dark si de haunting ca cealalta, insa e cu versuri XXX: ”Now if we're TALKING BODY/ You've got a perfect one, so put it on me/ Swear it won't take you long/ If you love me right/ We fuck for life, on and on and on”.

 

Sore - Magnet de frigider

Am doar cuvinte de lauda pentru aceasta piesa. Sore m-a impresionat foarte placut datorita versurilor profunde si a clipului simplu, dar de efect.

O sa explic doar titlul: ea vrea sa pastreze o amintire frumoasa a relatiei, ca sa nu uite cat de placuta a fost povestea lor de dragoste, in ciuda momentelor tensionate - un magnet de frigider. Totusi, daca el nu e implicat 100%, ea prefera sa il lase sa plece.


Meghan Trainor - Lips Are Movin

”Numai minciuni scoti pe gura!” ii canta Meghan Trainor iubitului sau in piesa ”Lips Are Movin”. Don't judge me, it's my guilty pleasure: e o piesa fun, dansanta si plina de atitudine.


Antonia - Chica Loca 

Ma bucur foarte mult ca artistii romani scot din ce in ce mai multe clipuri care au o poveste. Iar Antonia e unul dintre ei.

Desi ”Chica Loca” este o piesa pop-dance, ce merge pe o reteta sigura (nu a riscat prea mult cu single-ul asta), materialul video il infatiseaza pe un roman care incearca sa isi castige existenta cinstit (spaland vase intr-un restaurant), care descopera ca si altii au aceeasi pasiune ca el: dansul.

 

Lariss - Dale Papi

Piesa asta e numai buna de dat din fund in cluburi. La inceput, am crezut ca fetele sunt brazilience sau ceva de genul, dar nu, Lariss e romanca get-beget.


Rixton - Hotel Ceiling

Am pastrat ce e mai bun pentru final. Acest videoclip este MUST WATCH, deoarece contine cateva rasturnari de situatie interesante. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...