06.01.2015

Muzica noua: Ce piese ascult pe repeat la inceput de an

”Muzica noua” este o rubrica in care voi impartasi cu voi piesele si videoclipurile pe care le descopar (si imi plac, evident) pe parcursul unei saptamani. Voi face update de fiecare data cand voi da peste ceva care imi atrage atentia. Schimbul de pareri este incurajat, asa ca va invit sa comentati la finalul acestui articol sau pe Facebook.


Sursa: Gizmodo
La inceput de an, artistii nu se prea inghesuie sa lanseze cantece noi, asa ca mi-au ramas in playlist niste ”bucati” peste care am dat la finalul lunii decembrie.

Charli XCX & Rita Ora - Doing It Presimt ca piesa asta va fi un mare hit in Marea Britanie. "Doing It" e un mid-tempo sugar-pop, cu cateva accente a la Mariah Carey. Merge de chill-uiala...

 
Sia - Elastic Heart Sa se inteleaga din start: Sia e un artist genial! Iar "Elastic Heart" demonstreaza inca o data acest lucru. Iar dupa capul meu, clipul trebuie interpretat astfel: actorul Shia LaBeouf arata ca un pustnic neingrijit, reprezentand omul care s-a saturat in van sa se lupte, in timp ce copila-minune Maddy Ziegler este forta ce incearca sa-l scoata din inchisoarea personala, dominata (poate) de temeri si nesiguranta.

La final, se dovedeste faptul ca desi incearca sa se agate de ultima farama de speranta, el nu poate sa evadeze.

   

The Weeknd - Earned It (Fifty Shades of Grey Soundtrack) Piesa asta imi pare o combinatie faina intre Justin Timberlake - TKO si Jeremiah - Birthday Sex. Nu vei da gres cu ea daca vei incerca sa impresionezi o fata ;).

   

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Fifty Shades of Grey Soundtrack) Imi place de mor vocea lui Ellie Goulding, pentru ca are o sensibilitate aparte si un timbru special. Piesa "Love Me Like You Do" se potriveste perfect personajului Anastasia Steele din Fifty Shades, mai ales in prima parte a cartii. Ascultati si veti intelege despre ce vorbesc, daca ati citit cartea :-)


 Skrillex - Dirty Vibe with Diplo, CL, & G-Dragon Daca va place sa va destrabalati la petreceri pe muzica dubstep si electro-house, atunci cel mai nou single Skrillex ar trebui sa intre imediat in playlist-ul vostru.

   

Philip George - Wish You Were Mine

Primul single al DJ-ului britanic are un succes nebun. Si chiar nu ma mira, pentru ca are acel vibe care te cucereste imediat si un refren care iti ramane in minte.


Sam Smith - Like I Can

Sam Smith este regele cantecelor triste, insa vocea lui speciala si nu are cum sa nu te unga la suflet sau sa nu te rascoleasca. Macar putin. Te-a parasit iubtul/a? Asculta Sam Smith. Nu iti mai raspunde la telefon? Tot in piesele lui iti vei gasi alinare. Te-a inselat? Cu ajutorul lui vei trece peste. Iar ”Like I Can” se incadreaza in acest tipar.


Demi Lovato - Nightingale

Este una dintre cele mai bune balade din ultima vreme. Demi canta cu o emotie care este imposibil sa nu te miste, iar vocea ei este mai puternica ca oricand. Adele, watch out!


BUG Mafia feat Fely - Sa cante trompetele

Baietii de la BUG Mafia au stiut mereu sa aduca in prim-plan viata de cartier si problemele sociale si sa le puna pe beat-uri moderne, numai bune de dat din cap in cluburi. Noul single este pe modelul piesei ”Strazile”, iar vocea lui Fely se muleaza perfect pe ritmuri de hip-hop.


Fifth Harmony - Sledgehammer

Fifth Harmony este o formatie de fete lansata in cadrul emisiunii-concurs X-Factor din SUA, iar mentorul lor a fost Simon Cowall, Daca isi vor juca cartile cum trebuie (si vor munci mult), ele ar putea ajunge la succesul inregistrat de Destiny's Child pe vremuri.

”Sledgehammer” este o piesa care vorbeste despre primii fiori ai dragostei si despre momentele alea cand inima iti sare din piept ca nebuna atunci cand vezi persoana iubita.


Ce parere ai despre selectia mea? Tu ce piese noi ai descoperit in ultima vreme?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...