13.09.2014

The Color Run: 5k de distractie, culoare si alergatura (Galerie foto, video)

Astazi m-am distrat maxim la The Color Run Bucuresti! Am alergat 5 km, am facut baie de culoare si am dansat . O dimineata perfecta de sambata. :)

V-am anuntat AICI ca particip la acest eveniment si va spuneam ca sunt incantat. Ei bine, tin sa va spun ca a fost super tare!

 Am ajuns pe sos. Kiseleff, de unde s-a dat startul, pe la ora 9. Organizatorii nu te lasau sa intri decat daca aveai tricoul Color Run si numarul de participare.


Langa scena erau amplasate mai multe corturi ale sponsorilor. M-am tras in poza cu Clabucel de la Dero, am scris pe peretele veseliei, m-am inscris la tombola World Class si mi-am facut tatuaj cu hena la Orange. Ah, era sa uit: cei de la Dove m-au fotografiat tinand un mana o pancarta cu un mesaj simpatic.


Apoi, cei de la Partydul KissFm au anuntat ca se va da startul, marcand momentul cu o explozie de culoare. Vezi video:


Pe urma, am mers catre linia de start, unde plecau in valuri de cateva sute de participanti, odata la 10 minute. Cursa nu era contra contronometru, asa ca au venit cu mic cu mare sa se distreze si sa se coloreze.



Am pornit si eu in valul patru si am incercat sa fac jogging. Mi-a iesit cat de cat (am mai si mers, recunosc), dar am reusit sa fac traseul de 5 km in cam 40 de minute. E mult, e putin, voi sa imi spuneti :D .



La fiecare kilometru, voluntarii au aruncat cu pudra colorata, iar dupa ce toata lumea a trecut linia de finish, am facut un maaaaaare nor colorat.




Apoi, cei de la ROA au intrat in scena si au electrificat atmosfera. Am dansat, m-am pozat si m-am distrat alaturi de bloggerita Sevenego.



Cu siguranta voi merge si la anul! :D Pe voi va incanta aceasta idee?
Ti-a placut acest articol? Da un like la Dreaming Jukebox pe Facebook!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...